Auto botst frontaal tegen boom bij Marienheem.

Marienheem- Een bestuurder van een auto is maandag ochtend 21 november 2022 om 06:14 uur morgen gewond geraakt toen hij, door nog onbekende oorzaak op de Schoonhetenseweg, met zijn auto tegen een boom botste. 

De bestuurder kwam alsgevolg van de klap zodanigs bekneld te zitten in zijn wrak. De brandweer moest met redgereedschap de bestuurder uit de auto knippen. Vervoer naar het ziekenhuis was noodzakelijk. De aard en Ernst van de verwondingen zijn niet bekend. De schoonhetenseweg was als gevolg van de botsing geblokkeerd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.