Brandweer rukt uit voor zolderbrand in Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn zondag avond 20 november 2022 om 19:53 uur met groot materieel uitgerukt voor een woningbrand aan de Melissehof. Ter plaatse bleek er een C.V ketel in brand te zijn gevlogen op het zolder van een tussen woning door een onbekende oorzaak. De brandweer van Wierden en Almelo waren in totaal met drie voertuigen ter plaatse. De bewoners hebben op tijd de brand ontdekt en hebben de brandweer gebeld en hebben veilig de woning kunnen verlaten. Hoe groot de schade op het zolder van de woning is is onbekend.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.