Mountainbiker gewond bij ongeval in Haarle.

Haarle – De hulpdiensten zijn zondag middag 20 november 2022 om 16:29 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Poggebeltweg. Ter plaatse bleek er een Vandaag morgen om 07:00 uur een mountainbike tocht voor ATB’S te zijn gestart het gaat volgens de verkeersregelaar om 200 kilometer. Bijna bij de finish is een mountainbiker ten val gekomen die tussen twee hekken door moest fietsen die hekken zijn speciaal geplaatst zo dat de niet met een flinke snelheid ineens op de Poggebeltweg uit komen en worden aangereden door een auto. Toen de ambulance de gewonde mountainbiker aan het controleren was viel er nog een mountainbiker die kon zijn weg vervolgen naar de Finish bij de manege aan de Poggebeltweg. De mountainbiker is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.