Wiel breekt van de as van bakwagenbus op A1 bij Rijssen.

Rijssen – op de de A1 is dinsdag ochtend 22 november 2022 een dubbellucht band te zijn afgebroken van een bakwagenbus door een onbekende oorzaak die geladen was met boodschappen die vanuit Rijssen richting Holten reed wonder boven wonder hebben de banden geen andere voertuigen geraakt op snelweg de A1 en is de bakwagenbus niet op de kant is gegaan op de parkeerplaats bij restaurant De Poppe in Markelo is de lading boodschappen van de Bakwagenbus overgeladen in een andere bakwagenbus die alles gaat afleveren.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.