Auto beland in sloot met water bestuurder gewond bij Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn donderdag middag 8 december 2022 om 14:44 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgermeester H. Boersingel-N347. Ter plaatse bleek er een auto in een bocht naar links rechtdoor te zijn gereden en is van twee klein taludjes geschoten en is in een diepe sloot met water tot stilstand gekomen De bestuurster is door de ambulance personeel en brandweer personeel uit de auto gehaald en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Burgermeester H. Boersingel-N347 is afgesloten het verkeer word omgeleid later is de rijstrook vanuit Nijverdal naar Rijssen vrijgegeven en de rijstrook vanuit Rijssen naar Nijverdal blijft voorlopig dicht. De auto zal door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld moeten worden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.