Gewonde bij Ongeval tussen bedrijfsbus en scooter bij Westerhaar.

Westerhaar – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 8 december 2022 om 08:58 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Sibculoseweg-N341 met de toerit van de N36. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een scooter. De lijnbus reed vanuit Westerhaar en wilde rechts afslaan de N36 de lijnbus wacht op de scooter op het fietspad. Tegen over gestelde richting vanuit Sibculo richting Westerhaar kwam de bedrijfsbus de chauffeur van de lijnbus knipper met zijn lichten naar de bedrijfsbus omdat hij dacht dat die door zal rijden en de bestuurder van de bedrijfsbus dacht dat de lijnbus hem wilde laten voor gaan vanuit de Sibculoseweg de N36 en reed door en kwam in botsing met de scooter bestuurster op het fietspad. De bestuurster van de Scooter is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een weginspecteur Rijkswaterstaat en de Provincie Overijssel regelde het verkeer op de Sibculoseweg-N341de toerit vanuit Westerhaar richting Almelo is afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de scooter afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.