Bouwvakkers zien kraai vast in een boom zitten in Wierden.

Wierden – De dierenambulance en de brandweer zijn vrijdag ochtend 9 december 2022 om 10:37 uur gealarmeerd voor een dier op hoogte aan de Huurmerweg. Ter plaatse bleek er een kraai in de boom te zitten hoog in een boom twee bouwvakkers die bij een huis aan het werk waren zagen vanmorgen een hoop kraaien om een boom vliegen en dachten er is iets aan de hand toen ze gingen kijken zagen een kraai fladderen in een boom die vast zat ze hebben andere bouwvakkers gevraagd bij een huis in aanbouw of ze een hoogwerker hadden zo dat hun de kraai uit de boom konden halen maar ze hadden geen hoogwerker waarop de de dierenambulance hebben gebeld die ter plaatse is gekomen en zij hebben de brandweer gebeld omdat het personeel van de dierenambulance er ook niet bij kon. De brandweer van Rijssen heeft met de hoogwerker de kraai die vast zat aan vislijn in de boom uit de boom gehaald en overgedragen aan de personeel van de dierenambulance die de rest van het vislijn van de vliegels heeft gehaald en gecontroleerd of die gewond was dat bleek niet het geval daarop de dierenambulance de kraai weet heeft los gelaten. De Huurnerweg was afgesloten door de inzet van de brandweer.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.