Regenboog Zebrapad voor de tweede keer versmeedt in Nijverdal.

Nijverdal – De politie was maandag middag 12 december ter plaatse aan de Constantijnstraat. Ter plaatse bleek opnieuw het regenboog zebrapad beklad nu met zwarte verf. Er staan leuzen zoals op homo op geklad. Vorige week vrijdagnacht 9 december was het ook al beklad, toen met witte verf. Het zebrapad is toen s’middags geopend. Medewerkers van de gemeente Hellendoorn kregen toen net voor de opening de witte verf verwijderd. Wie er achter de bekladding zit is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.