Vermiste geit overleeft ongeval op N347 bij Enter niet.

Enter – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 20 december 2022 om 08:18 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N347. Ter plaatse bleek er een lang harige geit te zijn aangereden door een auto. De geit werd gisteren avond vermist uit de buurt zoeken had in het donder geen zin vanmorgen stak de geit plotseling te weg over vanuit Enter naar Rijssen de autobestuurder heeft nog geprobeerd te remmen maar kon een ongeval met de geit niet meer voorkomen.De bestuurder is flinke geschrokken verder niet gewond. De auto heeft flinke schade opgelopen en moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf de geit heeft de aanrijding niet overleefd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.