Containerbrand op vakantiepark in Holten.

Holten – de brandweer is zaterdag avond 31 december 2022 om 20:42 uur gealarmeerd voor een containerbrand aan de Landuwerweg. Ter plaatse bleek er een  rest afval container in brand te staan op vakantiepark Landal. Mensen roken en brandlucht en een paar zagen flinke rook en hebben de brandweer gebeld de brandweer heeft de container vol laten lopen met water. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk dat iemand afgestoken vuurwerkpotten in de container heeft gegooid die toch nog niet helemaal uit waren.

Er stonden een hoop vakantiegangers stonden te kijken.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.