Boom valt over Holterweg in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De brandweer is woensdag ochtend 4 januari 2023 om 09:57 uur gealarmeerd voor een stormschade op de Holterweg. Ter plaatse bleek er een dennenboom door een harde windvlaag te zijn omgevallen en over de weg te zijn gevallen en is ook aan de overkant van de weg bij bewoners in de heg te recht gekomen een buurtbewoner die buiten liep in de regen werd aangesproken door een automobilist dat er een boom over de weg lag en dat er niemand meer langs kon de buurtbewoner heeft de brandweer gebeld. De Holterweg is volledig geblokkeerd de brandweer komt de boom aan stukken zagen en het wegdek weer vrij te maken.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.