Gewonde bij ongeval op Klokkendijk bij Wierden.

Wierden – Een automobilist is maandag middag 9 januari 2023 om 13:58 uur in de slipt geraakt en in de sloot terecht gekomen op de Klokkendijk. Het ongeval gebeurde tussen de cam[ping en de spoorwegovergang. Een automobilist verloor is een flauwe bocht de macht over het stuur, Draaide daardoor 180 graden, slipte in de sloot en kwam in de sloot tegen een tak van een boom tot stilstand. De jongeman werd in een ambulance behandeld aan zijn verwondingen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte total loss. Het verkeer moest tijdes de berging geduld opbrengen, de Klokkendijk was gedurende de berging gestremd voor het verkeer

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.