Gewonde bij frontale botsing in Rijssen. (Video)

Rijssen – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 10 januari 2023 om 06:59 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wierdenseweg. Ter plaatse bleek er op de parallelweg/Fietspad tussen Rijssen en Wierden een frontale botsing te zijn gebeurd tussen een bestelbus en een auto in een bocht. De voertuigen zijn middel op de weg tot stilstand gekomen de Wierdenseweg de parallelweg die langs de N350 loopt is afgesloten aan twee kanten door de politie. Een persoon is met onbekend letsel naa het ziekenhuis overgebracht. De auto en de bestelbus moeten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.