Flinke aanrijding in het centrum van Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn zaterdag ochtend 14 januari 2023 gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Oranjestraat, Kolweg, Kerkstraat, Dorpsstraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s door een onbekende oorzaak. De bestuurder en bestuurster komen met de schrik vrij de politie heeft het vermoeden dat de bestuurder te veel alcohol heeft gehad en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse beide auto’s moeten met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.