Kop-staartbotsing op N346 bij Delden. (Video)

Delden – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 12 januari 2023 om 08:45 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N346. Ter plaatse bleek er een ketting-Botsing te zijn gebeurd voor de verkeerslichten met drie auto’s een auto remde voor door de tweede moest hard remmen en de derde auto kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Het baanvak voor rechtdoor is afgesloten het verkeer vanuit Delden richting Hengelo word over het voorsorteerstrook van rechtsaf langs het ongeval geleid . Er zijn meerdere personen gecontroleerd door het ambulance personeel niemand hoeft meer naar het ziekenhuis. Er moeten twee auto’s Worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.