Traumahelikopter land bij Ernstig ongeval in Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 14 februari 2023 om 08:32 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Kolweg met de Industriestraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een fietsster en een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur wilde vanuit de H.J. Wansinkstraat de Kolweg oversteken maa de Industriestraat en zag daarbij de fietsster op de Kolweg over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De fietsster raakte bij het ongeval ernstig gewond en is met de Traumahelikopter uit Duitsland naar het MST ziekenhuis in Enschede overgebracht. De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.