Automobilist onder invloed slaat over de kop

Wierden – Een automobilist is gisteravond op de Vriezenveenseweg ter hoogte van het Lage Veld met zijn auto over de kop geslagen. Door nog onbekende oorzaak botste de man tegen een boom om vervolgens op de kop in de berm tot stilstand te komen. De bestuurder raakte gewond en is met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis in Almelo vervoerd.

Onder invloed.

In het ziekenhuis is een blaastest en een speekseltest afgenomen bij de man. Hierop testte hij positief op cannabis en overschrijding van de toegestane promillage voor alcohol. Hij zal zich later hiervoor moeten verantwoorden aldus een tweet van de politie.

foto’s Robert Verwijs – News United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.