Verkeer N35 tijdelijk stilgelegd door autobrand (Video)

Marienheem – Het verkeer op de N35 is vanmorgen korte tijd gestremd geweest als gevolg van een autobrand. Inmiddels is de brand geblust en kan het verkeer op de N35 weer rijden.

Een chauffeur van een PostNL busje merkte vanmorgen een raar tikkend geluid op onder het rijden.Hij vertrouwde het niet, reed van de N35, net voor de Wittebroeksweg, tussen de afscheiding van de N35 en de secundaire weg door de parallelweg op om daar te parkeren en te onderzoeken wat er mis was.

De chauffeur had de bus nog maar nauwelijks stilgezet of de vlammen sloegen al uit de cabine. Twee achteropkomende vrachtwagenchauffeurs bedachten zich geen moment en begonnen de karren met post achteruit de bus te halen. Door deze snelle actie ging er geen post verloren.

Door de sterke rookontwikkeling die de brand veroorzaakte moest het verkeer op de N35 in beide richtingen stil worden gelegd. Nadat de brandweer de brand had geblust kon het verkeer weer verder.

Het busje van PostNL kan als verloren worden beschouwd. Een berger zal het wrak moeten afslepen. De postcontainers zijn door andere busjes van het bedrijf opgehaald. De chauffeur was hevig geschrokken, maar bleef ongedeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.