Buurt helpt met blussen bij vrachtwagenbrand

HOGE HEXEL – De hulpdiensten zijn gisteravond gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op de Hexelseweg-N751. Ter plaatse bleek er een vrachtwagen in brand te staan op de kruising Sliepersdijk met de Hexelseweg-N751.

De brand woedde onder de cabine er kwam veel rook vrij. De brandweer heeft de brand met schuim geblust. Toegesnelde buurtbewoners hebben geprobeerd te brand te blussen met emmers water tot de brandweer het overnam. De vrachtwagen liep flinke schade op en moest worden afgesleept. De Hexelseweg-N751 is geruime tijd afgesloten geweest tussen Wierden en Hoge Hexel. De oorzaak van de brand is is waarschijnlijk een gescheurde olieleiding.

VIDEO JAN WILLEM KLEINHORSTMAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.