Twee gewonden bij frontale botsing op Nijverdalseweg N35

Wierden – Twee personen zijn vanmiddag gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de N35 tussen Wierden en Nijverdal. Hoe de aanrijding kon ontstaan tussen de twee voertuigen is niet bekend. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst en aard van de verwondingen is niets bekend. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatse vanuit de vliegbasis Volkl. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Schapendijk. Het verkeer werd omgeleid over de bedieningsweg (Paralellweg). Dit zorgt voor lange files aangezien de voertuigen op dit smalle weggetje elkaar bijna niet kunnen passeren. Rond 19:30 was de weg weer vrij, ze werd echter niet vrij gegeven. Wegens onderhoud was al gepland dat de weg vanaf 20:00 uur gesloten zou zijn tot morgenochtend 5 uur.

Foto’s Bert Kamp / News United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.