Vrouw komt onder eigen auto (video)

Enter – Een 60 jarige vrouw uit de gemeente Rijssen – Holten is vanmiddag om het leven gekomen bij een ongeval op de Stationsstraat in Enter. Het ongeval gebeurde toen het slachtoffer haar auto, die op een oprit bij haar dochter geparkeerd stond, wilde tegenhouden omdat deze op de straat dreigde op te rollen. De vrouw was vermoedelijk vergeten de handrem aan te trekken. Toen de auto begon te rollen liep ze om de auto heen en probeerde vermoedelijk de auto tegen te houden. Hierbij kwam zij onder de auto terecht. Een passerende vrachtwagen chauffeur heeft met zijn kraan de auto van het slachtoffer af getild. Helaas alle moeite ten spijt, de vrouw bleek inmiddels overleden. De getuigen en mensen die te hulp zijn geschoten is slachtofferhulp aangeboden. Mensen uit de buurt waren hevig ontdaan door het gebeurde.