Busje en vrachtwagen botsen in Hoge Hexel (Video)

Hoge Hexel – Een bestelbus en een vrachtwagen zijn vanmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Kolonieweg.

Het ongeval gebeurde vlak na een onoverzichtelijke bocht. De bestuurder van de bestelbus had de naderende vrachtwagen niet opgemerkt en kreeg de schrik van zijn leven toen hij vlak na de bocht ineens voor de vrachtwagen kwam. Een botsing was niet te vermijden waarbij de bus het weiland in schoot en op de zijkant kwam te liggen. Na controle in een ambulance bleek dat de bestuurder van de bus ongedeerd was. De inittenden van de vrachtwagen bleven ook ongedeerd. De pakketten zullen vandaag een tikkie later zijn. Een collega met een vervangende bus moest ter plaatse komen om de route af te maken. 

https://youtu.be/7ixU5tbukYU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.