Flinke botsing met langdurige wegafsluiting Almelo (video)

Almelo- Vanmorgen heeft er op de HR Holstlaan kruising Kleine Bunder een ongeval voorgedaan. Tenminste éen persoon raakte dermate gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Hoe de aanrijding kon ontstaan is nog niet duidelijk. De VOA van de politie Oost Nederland komt onderzoek doen. In totaal zijn er bij de aanrijding drie auto’s en een vrachtwagen betrokken. Het is onduidelijk of het om éen of om twee aanrijdingen gaat. Drie ambulances, de brandweer en drie politieauto’s waren ter plaatse. De Kleine Bunder is door de aanrijding afgesloten tussen de Bornerbroeksestraat en de HR Holstlaan. Ook de overzijde van de kruising van de HR Holstlaan de Broekerheide op is afgesloten. Het verkeer moet zich een andere weg zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.