Lange file na botsing N35 bij Raalte

Raalte – De hulpdiensten zijn gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Heinoseweg-N35 met de Zomerweer-N348. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel staat er een lange file vanuit vanuit Heino naar Raalte. Door het ongeval gebeurde er nog een ongeval. Een kijker die botste met zijn bedrijfsbus, met daar achter een aanhanger, achterop een auto die voor hem reed. Beide auto’s van het eerste ongeval moeten worden afgesleept. De N35 is even afgesloten door bergingswerkzaamheden daardoor loopt het verkeer op de Ommerweg-N348 ook vast.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.