Auto belandt op kop op vangrail

Nijverdal – Een bestuurder van een Poolse auto is in de nacht van zaterdag op zondag ca 150 meter langs de verkeerde kant van de vangrail gereden, heeft daarbij straatmeubilair uit de grond gereden, en is vervolgens over de kop geslagen.

Voorbijgangers vonden de over de kop geslagen auto rond 00:20 op de N35 tussen de kruising met de Grotestraat en de tunnelingang. Aangezien men niet kon zien of er een slachtoffer in of onder het wrak lag werd naar de politie en ambulance ook de brandweer gewaarschuwd. Nader onderzoen leerde dat er niemand gewond in of onder de auto lag. Geconcludeerd moest worden dat de bestuurder de plaats ongeval verlaten had. De N35 is geruime tijd afsloten geweest van de kruising bij de “Sallandse Berg” richting de tunnel. Verkeer werd omgeleid door het centrum van Nijverdal

Hoe het kon gebeuren dat de bestuurder aan de verkeerde kant van de vangrail terecht kwam is niet bekend. De politie is met een speurhond ter plaatse gekomen om de bestuurder op te sporen. Na enige tijd werd de bestuurder in de buurt van de auto gevonden. Hij wenste niet mee te werken aan een blaastest. De automobilist is aangehouden en heeft de nacht in een politiecel in Borne doorgebracht.
Foto News United – Bert Kamp

Het wrak op de vangrail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.