Uitslaande brand legt bedrijf in as

UTRECHT – De brandweer is vanmiddag Rond de klok van 13 uur uitgerukt naar de Atoomweg voor een brandmelding. Bij aankomst bleek er brand te zijn ontstaan op het dak van een loods. Hoezeer de brandweer ook haar best deed, ze kregen het vuur niet onder controle. Rond 16 uur was de uitbreiding dermate dat de brandweer zich genoodzaakt zag de brand op te schalen naar een grote brand. Inmiddels sloegen de vlammen uit het bedrijfspand waar men bakkerij machines verkoopt en repareert.

Alle inzet van de brandweer ten spijt bleek de brand niet te houden en is de complete hal met inventaris is aan de vlammen ten prooi gevallen. Ook alle machines, die aan bakkerijen en horeca geleverd worden, zijn verwoest.

De hal is met een shovel uit elkaar getrokken en de brandweer blust de resten na.Hoelang de nablussing nog duurt is niet bekend. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Er raakte niemand gewond bij de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.