Auto’s botsen op Joncheerenlaan

foto News United / Bert Kamp

Nijverdal – Een automobiliste raakte vanmiddag licht gewond toen ze werd aangereden door een bestelbus. Het ongeval gebeurde net na het middaguur op de Joncheerenlaan kruising Meester Ponsteenlaan. De automobiliste wilde rijdend vanuit Hellendoorn richting Nijverdal afslaan de meester ponsteenlaan op. Een achter haar rijdende bus merkte te laat op dat de vrouw afremde en botste achterop de auto van de vrouw. De vrouw raakte licht gewond. Ze is door ambulance personeel op verwondingen nagekeken. Toevallig voorbijkomend ambulance personeel dat bezig was met een rijopleiding heeft zich in eerste instantie over haar ontfermt tot de ambulance ter plaatse was. De voertuigen raakten licht beschadigd door de botsing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.