Voorstellingen in ZINiN theater weer van start

Dit zijn de aankomende voorstellingen in het ZINiN Theater.

  • De Winter Gruffalo, zaterdag 26 maart 2022

Afgelopen december kon de kindervoorstelling ‘De Winter Gruffalo’ vanwege de lockdown niet doorgaan, maar zaterdag 26 maart komt ‘De Gruffalo’ naar het ZINiN Theater. De temperaturen zijn inmiddels iets opgelopen, maar het theater wordt omgetoverd tot een winterwonderland. ‘De Winter Gruffalo’ is een fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder en na afloop wordt iedereen uitgenodigd voor een sneeuwballengevecht in de theaterzaal.

  • Ongekend Talent met Elke Vierveijzer, Bovenste Knoopje Open en Henk Overdijk, donderdag 31 maart 2022

Het ZINiN Theaterpodium is tijdens ‘Ongekend Talent’ op donderdag 31 maart gereserveerd voor drie veelbelovende acts in de theaterwereld: Elke Vierveijzer, Bovenste Knoopje Open en Henk Overdijk. Drie talentvolle acts die langzaam maar zeker de Nederlandse theaters en theaterliefhebbers aan het veroveren zijn, dé artiesten van de toekomst. ZINiN biedt ze een podium en Nijverdal en omgeving krijgt de kans om met alle drie kennis te maken tijdens een voorproefje van hun voorstelling.

  • Tommie Christiaan & Sjors van der Panne, zaterdag 2 april 2022

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. Op zaterdag 2 april staan zij in het ZINiN Theater in Nijverdal met hun nieuwe theatertour ‘Mannen Huilen Niet’. Beiden zingen ze de songs die voor hen passend en typerend waren in de mooiste en minder mooie momenten in hun leven. Een grote uitdaging want nooit eerder stonden deze muzikale tegenpolen (Sjors, finalist van The Voice, en Tommie, musicalster in o.a. de musical Zorro) samen op één podium. In dit theateravontuur zullen de heren uiteraard elkaar ook samen vinden in een aantal prachtige duetten die zij nooit eerder hebben gezongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.