Akoestisch avondje rocken met Dilana Smith in De Smidse 

Maak kennis met de unieke zangeres en entertainer Dilana Smith. Een stem die dwars door staal heen snijdt en het publiek tot in het diepste van de ziel raakt. In een akoestische setting staat zij op zaterdag 26 maart, samen met haar vaste gitarist Jeff Zwart, in De Smidse in Nijverdal. Een mix van eigen repertoire en wereldberoemde covers komen voorbij.

Groeiende schare fans 
Dilana Smith startte haar carrière in Zuid-Afrika maar verhuisde in de jaren negentig naar Nederland. Sindsdien groeit haar schare fans gestaag. Zeker na haar optreden in het Amerikaanse Tv-programma Rockstar Supernova, waar ze tweede werd en ook in het toen nog geliefde The Voice of Holland maakte ze furore. Alle vier de stoelen draaiden. De zangeres en songwriter kan ook prima overweg met een gitaar en mag met recht een rocker worden genoemd.  Ze trad op met de grootste namen in de rock & roll, waaronder Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crue), Jason Newstead (Metallica), Gilby Clarke (Guns ’n Roses), Adrian Young (No Doubt) en Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers). Haar krachtige zang en indrukwekkende podiumpresentatie verzamelden legioenen nieuwe fans over de hele wereld. 


© Hans Schoo / www.hansschoophotography.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.