Bestuurder ernstig gewond bij botsing met boom (update bestuurder overleden)

Vriezenveen – Een bestuurder van een personenauto is gisteravond ernstig gewond geraakt toen hij, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur verloor en met zijn auto tegen een boom botste op de Nieuwe Daarlerveenseweg. De klap was zo heftig dat zijn auto in tweeën brak. De bestuurder van de auto kwam ernstig bekneld te zitten in het wrak.

Naast de brandweer kreeg het ambulance personeel ook assistentie van een trauma arts die met een helikopter vanaf Groningen ingevlogen werd. Het slachtoffer is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en ernst van het letsel niets bekend. De aankomst van de traumaheli trok veel bekijks. De politie had de plek van het ongeval ruim afgezet.

De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de Politie Oost Nederland heeft ter plekke een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval ingesteld. De Nieuwe Daarlerveenseweg is enkele uren afgesloten geweest. Het wrak is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Beeld aangeleverd door HM

Update van de politie.

Vriezenveen – Op de Nieuwe Daarlerveenseweg vond op vrijdagavond 18-3 een ongeval met dodelijke afloop plaats. Een 20-jarige man uit Vriezenveen (enige inzittende van de auto) kwam hierbij om het leven. de Politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.