Gewonde bij ongeval op N35 bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 25 maart 2022 16:50 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De bestuurster van de achterste auto is bij het ongeval gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een hond die bij in de auto van de gewonde vrouw zat, is door twee buurtbewoners met de auto naar het huis van de gewonde vrouw gebracht.

De bestuurster van de voorste auto kwam met de schrik vrij. Er ontstond een flinke file in beide richtingen tussen Wierden en Nijverdal als gevolg van het ongeval. Het verkeer werd om en om langs het ongeval geleid. Beide auto’s moesten met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.