(Lente)kriebels, uitzien naar het ’n Bos Food & Drinks Festival!

Fluitende vogels, dansende dieren en bloeiende bloemenvelden. De natuur en de dieren ontwaken in het voorjaar. De warme zonnestralen in de afgelopen dagen hebben ook bij mensen de nodige (lente)kriebels aangewakkerd. De bank kan verruild worden voor een plekje op het terras. Het voorjaar is écht begonnen! Naast genieten van lange lichte dagen en koele drankjes, is het voorjaar ook de periode van de buitenevenementen en (gezins)uitjes.

Op zaterdag 11 juni 2022 wordt bijvoorbeeld de derde editie van het ’n Bos Food & Drinks Festival gehouden in een knus dennenbos aan de Haarweg 1S in Daarle. Tussen 14.00 en 21.00 uur is dat bos omgetoverd tot festivalterrein en staan food(trucks) en drinks centraal. Daarnaast staan er een aantal dansoptredens (door kinderen) gepland. De organisatie is net als de twee voorgaande edities in handen van ondernemingen ’n Zich en ASociaal zijn. Zij staan te popelen om de foodtruckers, standhouders, bezoekers en andere betrokkenen te begroeten. 

Fotocredit Bos food & drinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.