Mannenavond bij ZINema terug van weggeweest met ‘Jackass Forever

Biertjes, rodeostier, Kop van Jut, boksbal en een idiote film

Jaren geleden waren het populaire avonden bij ZINema: de Mannenavond. Hoogste tijd om deze terug te laten keren in een nieuw jasje! Op zaterdagavond 9 april is ZINema weer het terrein van de mannen. De hoofdingrediënten van deze avond? Een lekker biertje, een rodeostier, boksbal, Kop van Jut en de idiote film ‘Jackass Forever’ van de ultieme culthelden. Kortom: een compleet (on)verzorgd avondje uit samen met vrienden, teamgenoten, broers, collega’s of de buurmannen.

Gezellige avond met de vrienden

De opzet van de Mannenavond is simpel en onveranderd: geen standjes of demo’s, maar gezellig met de vrienden een biertje drinken en de idiote stunts van Johny Knoxville en co zien in ‘Jackass Forever’. Voor aanvang van de film (vanaf 19.30 uur) worden de mannen bij binnenkomst verwelkomd met een welkomstdrankje die de avond zeker zal opstarten. Binnen staat er met een rodeostier, Kop van Jut en een boksbal genoeg vermaak om de tijd te doden voor de film om 20.30 uur start.

Jackass Forever: film vol idiote stunts
Na meer dan tien jaar komen de resterende Jackass leden nog een laatste keer samen om een film vol idiote stunts uit te halen. Johny Knoxville en zijn team gaan nog een stapje verder dan vroeger. Ze vieren hun vreugde van het weer bij elkaar zijn met een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunt. Experimenten met kanonnen, spinnen, slangen, parachutes, elektrische stoelen en nog veel meer.

Kaarten reserveren
Volgens de Jackass sterren waren de opnames weer één groot feest, want: “samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen.” De toon is gezet, dus wees gewaarschuwd. Kaarten voor deze Mannenavond zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de kassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Mannenavond bij ZINema met ‘Jackass Forever’

Datum Zaterdag 9 april 2022
Start 19.30 uur
Toegangsprijs €15,00
Genre mannenavond/komedie

Johnny Knoxville, Sean “Poopies” McInerny, Rachel Wolfson and Steve-O in jackass forever from Paramount Pictures and MTV Entertainment Studios.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.