Brand bij Bolletje in Almelo.

Almelo – de brandweer is maandag middag 28 maart 2022 om 16:47 uur gealarmeerd voor een industriebrand aan de Turfkade bij Bolletje. Ter plaatse bleek er een smeulende massa te zijn in een oven daarbij kwam rook vrij een gedeelte aan personeel is ontruimd. De brandweer heeft de smeulende massa verwijderd waardoor de situatie onder controle is met de Ladderwagen van brandweer Almelo is het dak geinpecteerd daar bleek alles in orde. Hoe groot de schade is is niet bekend. De brandweer van Almelo, Wierden en Tubbergen waren ter plaatse in totaal was de brandweer met zes voertuigen ter plaatse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.