Ongeval tussen auto en brommer in Markelo.

Markelo – de hulpdiensten zijn dinsdag middag 29 maat 2022 om 15:35 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Oude Rijssenseweg met de Rijssenseweg-N752. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd door een onbekende oorzaak tussen een auto en een brommer. De brommer bestuurder heeft schaafwondjes opgelopen aan zijn daar is die voor behandeld in de ambulance maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De auto heeft schade opgelopen en moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De brommer kon de eigenaar zelf meenemen die had lichte schade opgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.