Auto gaat er vandoor na ongeval met scooter in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn woensdagochtend 30 maart 2022 om 07:14 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Spoelerstraat met de Morsweg-N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een scooter. De auto kwam vanuit Rijssen en wilde bij de rotonde linksaf slaan en moest eigenlijk de rotonde drie kwart rond. Dat deed de bestuurder van de Mazda niet, die reed binnendoor en was een het spookrijden. Hierdoor kwam de auto in botsing met een scooter bestuurder die vanuit Nijverdal richting Rijssen reed. De auto, een Mazda, is er na het ongeval vandoor gegaan via de spoelerstraat en dan de Ambachtsstraat in. De politie is op het industrieterein aan het zoeken en ook bij bedrijven de beveilingscamera’s aan het bekijken.

De auto, een Mazda, moet rechts achter schade hebben. Mocht u u deze auto zien, of hebt u informatie betreffende de bestuurder van de auto, dan wordt verzocht u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie.

De scooter heeft flinke schade opgelopen bij het ongeval. De scooter bestuurder raakte wonder boven wonder niet gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.