Flinke kop-staartbotsing op N35 bij Nijverdal verkeerslicht door midden.

Nijverdal – de hulpdiensten zijn woensdag middag 30 maart 2022 om 15:15 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Burgermeester H. Boersingel-N347 met de N35. Ter plaatse bleek er een flinke kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een auto bij de verkeerslichten door de klap is de auto die stilstond voor een rood verkeerslicht naar rechts geschoten en tegen het verkeerslicht gebotst die is afgeknapt er zijn twee rijstroken afgesloten voor rechtdoor vanuit Wierden richting Nijverdal een toevallig passeren ambulance auto heeft de beide bestuurders gecontroleerd zij hoefde niet naar het ziekenhuis er ontstond wel een file vanuit Wieden richting Nijverdal door het ongeval beide voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.