Ongeval op de A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn woensdag avond 30 maart 2022 om 19:01 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Ter plaatse bleek er een auto tegen de linker zijkant van een vrachtwagen te zijn gebotst door een onbekende oorzaak. De auto is bij het ongeval flinke beschadigd geraakt aan de linker zijkant en open gescheurd door het ongeval De rechter rijstrook is afgesloten er geld een maximum snelheid van 70kmu vanuit Bathmen naar Holten. Er zijn geen gewonde bij het ongeval. Een bergingsbedrijf sleept de zwaar beschadigde auto af.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.