Ravijn op winst in beker

Zaterdagavond 2 april speelden de heren uit Nijverdal de eerste bekerwedstrijd tegen Widex GZC Donk. Deze wedstrijd werd met 10-17 gewonnen door de heren van Het Ravijn. 
Op zondag kwamen de heren van Widex GZC Donk op bezoek in Nijverdal om het verlies van zaterdag een nieuwe kans te geven. De laatste weken spelen de heren van Het Ravijn goede wedstrijden en eindigden hierdoor als tweede in de reguliere competitie. 
Waar Het Ravijn overloopt aan snelheid en beweeglijkheid komt het soms tekort aan zelfvertrouwen. De tegenstander was zaterdag geanalyseerd en Het Ravijn was bewust van hun sterke punten.  
De sfeer was relaxed, en de heren van Het Ravijn hadden er nu wel vertrouwen in dat zij deze wedstrijd naar zich toe konden trekken. 
Het begin was voor Het Ravijn, de verdediging zat goed dicht, de thuisploeg opende al snel de score. Vervolgens ontvouwde de eerste periode zich voorzichtig in een spannende pot. Het Ravijn nam steeds de voorsprong en Widex GZC Donk volgde nauwlettend. Dit ging niet zo door tot de loodzware vierde periode, Het Ravijn nam een ruime voorsprong. Een ware uitputtingsslag voor werd het niet voor beide teams. De eindstand pakte ook nu weer uit in het voordeel van Het Ravijn 15-10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.