Brandweer Rijssen druk met brandjes

Rijssen – De brandweer was zondagmiddag druk met het blussen van brandjes.

Om kwart over drie was er een buitenbrand gemeld aan de Noorderbosweg in Rijssen. Ter plaatse bleek er wat in brand te staan op het terrein van de politiehonden vereniging. 
De brandweer heeft het hek open geknipt om toegang te krijgen tot het terrein en de brand te blussen. Het is niet precies bekend wat er in de brand heeft gestaan, evenmin is bekend hoe het brandje is ontstaan.

Een kwartier later werd er een schoorsteenbrand gemeld aan de Diekjansweg in Rijssen. Aangezien de tankautospuit van Rijssen nog niet beschikbaar was is de tankautospuit van Holten opgeroepen samen met de hoogwerker van Rijssen. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd en de inhoud van de kachel naar buiten gebracht. Dit werd onder toezicht van vele omstanders gedaan die vermoedelijk op de sirenes zijn afgekomen. De woning liep als gevolg van de brand geen schade op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.