Vrachtwagen met parfum gekanteld bij knooppunt Azelo.

Borne – De hulpdiensten zijn maandag middag 4 april 2022 om 16:38 uur gealarmeerd voor een ongeval met vrachtwagen op de A35. Ter plaatse bleek er een vrachtwagen met parfum te zijn gekanteld in de scherpe bocht naar links bij Knooppunt Azelo vanuit de A35 naar de A1 richting Enter. De vrachtwagen chauffeur is de macht over het stuur verloren tegen de midden vangrail te zijn gebotst en gekanteld en kwam daarbij dwars over de weg tot stilstand er moest een zware bergingswagen uit Arnhem komen om de vrachtwagen te bergen. De chauffeur raakte niet gewond bij het ongeval. De lus vanaf de A35 bij Borne naar de A1 richting Enter is tot vanavond laat afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden en spoed reparatie aan de vangrail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.