Flinke files door ongevallen op A35 bij Borne.

Borne – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 5 april 2022 om 07:21 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A35. Ter plaatse bleek er eerst een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een auto door het eerste ongeval gebeurd er nog een kettingbotsing met meerdere auto’s er raakte niemand gewond. Er staat een lange file op de A1 vanuit Oldenzaal richting Borne van 12,6 km en 55 minuten vertraging. Ook vanuit Enschede naar Borne staat er een lange file 6,7 km file en 28 minuten vertraging er zijn twee auto’s afgesleept door een bergingsbedrijf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.