Ongeval tussen twee auto op Kruising in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 9 april 2022 om 11:49 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising De Stroekeld met de Reggesingel-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De donker rode auto wilde vanuit De Stroekeld de Reggesingel-N350 oprijden en zag daarbij de licht rode auto van links op de Reggesingel-N350 over het hoofd waardoor een ongeval gebeurde. Er raakte niemand gewond bij het ongeval het verkeer had wel last van het ongeval op de Reggesingel-N350, doordat een van de auto’s midden op de kruising stond. Beide auto’s moesten met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.