Dames Ravijn in eigen bad ten onder

Waterpolo kwartfinale beker, dames. zaterdag 9 april 2022, NijverdalDe waterpolodames van Het Ravijn hebben afgelopen zaterdag in het eigen Ravijn bad de bekerwedstrijd om de KNZB beker niet weten te winnen. Met enkele jonge speelsters uit de eigen jeugd gingen ze de strijd aan met het ervaren ZV De Zaan. De wedstrijd verliep niet zoals gehoopt en de dames van Het Ravijn verloren veel persoonlijke duels. In de derde en vierde periode werden aan beide kanten diverse kansen gemist door slordig samenspel. De dames van ZV De Zaan wisten uiteindelijk de dames uit Nijverdal te verslaan. Uitslag 10-12. Zondag in Zaandam spelen de dames de return.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.