Zweef op winst tegen Wilhelminaschool

Nijverdal – zaterdag 9 april 2022. Derde klasser De Zweef leek zaterdag in de competitie wedstrijd tegen Wilhelminaschool uit Hengelo af te stevenen op een overwinning. Op sportpark Gagelman in Nijverdal heerste een ontspannen sfeer. De mannen van De Zweef speelden aanvallend en maakten voor rust een doelpunt, dit doelpunt kon weggeschreven worden op het conto van Sven Dikkers (aanvoerder). Het weer was voor dit kunstgras niet geweldig, regen en hagel maakten van deze kunstgrasmat een glad veld waardoor er enkel glijpartijen ontstonden. De Zweef wist de bal na de rust nog twee keer tegen het net bij Wilhelminaschool te jagen. Eindstand 3-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.