Bestuurder gewond bij crash met sportwagen (video update)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 9 april 2022 om 20:18 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgermeester H. Boersingel-N347. Ter plaatse bleek er een morgan plus Six sportauto zijwaarts tegen een boom te zijn gebotst. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Morgan Plus Six van 2021 raakte bij de botsing zwaar beschadigd. Een rijstrook is afgesloten het verkeer kan om en om langs het ongeval rijden. Waarom de bestuurder de macht over het stuur verloor is niet bekend.
De auto moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

©2022 Reggestreeknieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.