Hellendoorn loopt uit voor Palmpasenoptocht

Hellendoorn – Als vanouds liep Hellendoorn weer uit voor de Palmpasenoptocht. Alsof corona nooit geweest was, vonden de deelnemers de weg naar de Schapenmarkt als vanouds. Drommen deelnemers met wagens en lopers met hun versierde tak en natuurlijk het haantje bovenop wisten de talrijke toeschouwers te vermaken. Aan het eind de gebruikelijke sinaasappel. Sommige deelnemertjes hadden van de wandeltocht zo’n honger gekregen dat het haantje direct ten prooi viel aan de hongerige monden.

De Palmpasenoptocht van Hellendoorn was lange tijd de grootste in zijn soort in de omtrek van Hellendoorn. Getuige de opkomst van vanmiddag hebben lijkt hen die eer weer opnieuw ten beurt te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.