Ravijnheren bekeren verder na winst tegen DEN HAAG

Zaterdagavond 9 april speelden de heren uit Nijverdal in Den Haag tegen Waterpolo Den Haag. Deze wedstrijd werd met 10 tegen 13 gewonnen door de heren van Het Ravijn. 
Vandaag was de return en kwamen de heren van Waterpolo Den Haag op bezoek in Nijverdal. Waterpolo Den Haag staat er in de competitie niet goed voor maar in de beker is alles mogelijk. De spelers van het Ravijn lieten zich echter niet verrassen. Hoewel de spelers uit Nijverdal in het begin fouten maakten kwamen ze daar ongestraft mee weg. Gaandeweg de wedstrijd begon de Nijverdalse formatie beter te spelen en lieten de Haagse mannen geen niet meer in de wedstrijd terug komen. Het Ravijn wist de voorsprong uit te bouwen en wisten een eindstand van 12-9 op het scorebord zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.