Sven Ratzke als meestervertolker van David Bowie in ZINiN Theater

Sven Ratzke werd wereldwijd geprezen om zijn vertolking van Bowie in zijn eerdere show ‘Starman’. Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is bewijst hij opnieuw met zijn nieuwste show ‘Where are we now’. Op vrijdag 29 april laat Sven Ratzke in het ZINiN Theater in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Verwacht prachtige songs, absurdistische verhalen, prachtige kostuums en filmische scènes.

Sven Ratzke brengt klassiekers als ‘Heroes’ en ‘Ashes to Ashes’, maar ook juweeltjes als ‘Life on Mars?’ in prachtige nieuwe arrangementen.

Wereldwijd staande ovaties
Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt.
Hij neemt het publiek mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. Feiten, fictie, anekdotes en onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel. 

Sven speelde met deze show reeds in Australië, Europa en New York. Overal werd de show overladen met louter 5 sterren recensies en staande ovaties. Nu is hij eindelijk terug in Nederland! 

Kaarten reserverenKaarten zijn nu te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Fotocredit ZINiN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.