Indrukwekkend muzikaal verhaal over Fleetwood Mac in ZINiN Theater

‘Don’t Stop’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ zijn de nummers waarmee de Britse band Fleetwood Mac met frontman Peter Green eind jaren zestig de wereld veroverde. Een band met zijn eigen drama’s maar uiteindelijk zich wel wist te transformeren tot één van de populairste popgroepen allertijden. The Cosmic Carnival vertelt op zaterdag 30 april het indrukwekkende verhaal van deze bijzonder band in het ZINiN Theater. 


Klassieke hits, fan-favorieten en zeldzame schoonheden     
Tijdens de voorstelling van The Cosmic Carnival neemt de band het publiek mee in het verhaal van de Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac die in 1967 is opgericht in Londen door Peter Green. In de jaren zestig speelde Fleetwood Mac vooral blues, maar dat veranderde naar Amerikaanse hit-successen in de jaren zeventig en de jaren daarna met de komst van het Amerikaanse duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. In de voorstelling worden de liedjes van Fleetwood gespeeld die gevuld zijn met geest, passie en echte drama. Een band met mooie ups en verschrikkelijke downs. Een band die veel geloof en moed heeft gehad om die trein in te stappen. Met de voorstelling heeft The Cosmic Carnival geprobeerd om Fleetwood in essentie te vangen met enkele klassieke hit, een paar fan-favorieten en enkele zeldzame schoonheden. Een voorstelling dat echt een muzikaal feestje is met emotioneel beladen liedjes.

Grote Prijs winnaar en meest gevierde live-act 
The Cosmic Carnival is een Rotterdamse rockband en winnaar van de Grote Prijs van Nederland in de categorie Rock/Alternative. Ook zijn zij al ruim tien jaar één van de meest gevierde Nederlandse live-acts. Het werk van de band is geïnspireerd op muziek van de jaren zeventig. De rockband heeft al meerdere albums uitgebracht met optredens in binnen- en buitenland.

Kaarten reserveren
Kaarten voor The Cosmic Carnival zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

fotocredit ZINiN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.